La ce pofteşte Barack Obama?


Invitat la Jay Leno în emisiune, consilierul prezidenţial american David Axelrod a declarat că preşedintele Americii, Barack Obama, adoră prăjiturile, deşi a renunţat de mult la ele, adoptând un regim de viaţă sănătos.

Obama (48 de ani) a ţinut ascuns faptul că nu poate rezista dulciurilor, însă consilierul său prezidenţial, David Axelrod, l-a dat de gol în emisiunea lui Jay Leno, “The Tonight Show”.

El a povestit cum a trebuit să-l concedieze pe bucătarul-şef de la Casa Albă, renumit pentru deserturile sale, pentru a-l scăpa pe Obama de tentaţiile dulci.

Mai mult, conform quien.com, el a spus că, pe lângă dulciuri, Obama se dă în vânt şi după hamburgerii cu brânză. David Axelrod speră însă ca prima doamnă a Americii, Michelle Obama, să nu fi aflat de preferinţele culinare ale soţului ei, nu de alta, dar ea a inţiat anul acesta o campanie împotriva obezităţii infantile.

Dacă lui Obama îi plac prăjiturile şi alţi foşti preşedinţi americani au avut viciile lor culinare: Ronald Reagan adora caramelele, iar Bill Clinton nu rezista în faţa hamburgerilor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s