Robert Pattinson despre Kristen Stewart: „Este cea mai dulce, cea mai deşteaptă şi cea mai puternică fată pe care o ştiu!”


Deşi sunt mereu văzuţi împreună, îşi fac declaraţii publice şi lasă loc de interpretări, cei doi actori din Twilight nu au recunoscut niciodată relaţia dintre ei. Relaţie pe care Robert o consideră „specială.”


„Eu şi Kristen avem o legătură specială, Kristen este cea mai dulce, deşteaptă şi puternică fată pe care o ştiu! Dacă avem sau nu o relaţie, prefer să nu spun pentru că oricum vorbele mele sunt răstălmăcite prea mult şi ajung `bârfe vechi` până când acest interviu este tipărit.” a declarat actorul, care spune că presa l-a cuplat cu multe actriţe cu care a lucrat şi cu care nu şi-ar da întâlnire niciodată! „Am fost `cuplat` cu multe dintre actriţele de la Hollywood, majoritatea prostuţe şi superficiale cu care nu mi-aş da întâlnire niciodată!”

În ceea ce priveşte viaţa sa profesională, Robert Pattinson crede că evoluţia carierei sale seamănă cu cea a lui Leonardo DiCaprio şi tot ceea ce îşi mai doreşte este să câştige un premiu Oscar până la împlinirea vârstei de 30 ani. „Nu pot decât să sper la un rezultat ca al lui Leonardo DiCaprio. Dorinţa mea: să câştig un Oscar înainte de a împlini 30 ani. Dar încă mai am un drum lung de parcurs…” citează showbizspy.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s