Google nu mai este cel mai vizitat site! Ghici cine e naşul?


Google, site-ul numărul 1 care îi întâmpină pe majoritatea oamenilor când deschid browser-ul Web şi totodată locul confundat deseori cu un oracol care ştie răspunsul la orice întrebare, a fost depăşit de divertismentul şi entuziasmul incredibil cu care se leagă „prieteniile” pe Facebook. Cu o creştere de 185% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, Facebook a depăşit Google la numărul de vizite. Google a raportat o creştere de doar 9% în prima parte a lui 2010.

Facebook avea la finele lui februarie peste 400.000.000 de utilizatori.

FacebookFacebook a ajuns numărul 1 în Statele Unite

Statistica nu include celelalte servicii oferite de Google (Maps, Gmail, YouTube etc.) şi este valabilă în Statele Unite. Traficul însumat de cele două site-uri gigant însumează 14% din totalul de vizite din U.S.

Analiza a fost făcută cu ajutorul instrumentelor de monitorizare Hitwise.

Nu cu mult timp în urmă, mai exact pe 19 februarie 2010, Facebook urca pe locul 2 în clasamentul general al site-urilor Web detronând Yahoo.com. Şi aici erau luate în calcul doar Statele Unite. Aşteptăm cu mare interes o statistică la nivel global.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Google nu mai este cel mai vizitat site! Ghici cine e naşul?&8221;

  1. deci lumea a luat-o razna cu facebook-ul asta. iar aiafac milioane de euro si dolari pe pielea miloanelor de obsedati care nu se mai dezlipesc de pagina aia. am observat ca e mai la moda sa stai pe facebook in ultimul timp decat sa te intalnesti cu prietenii, sa iesi cu cineva undeva sau chiar sa dai un telefon, adica de ce sa te sune daca te gaseste pe facebook… sunt asa bucuroasa fa nu ma pasioneaza 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s