Drama Angelinei! Jolie – Pitt – Aniston, condamnaţi să trăiască într-un triunghi amoros


Angelina Jolie a fost considerată cauza pentru care s-a destrămat căsnicia lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Acum, este rândul actriţei din „Friends” să îşi ia revanşa, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor preluate de tabloidele americane. Se va destrăma Brangelina şi se va reface Braniston? Greu de răspuns, oricâte indicii ar exista despre o asemenea posibilităţi. Cert este că vedetele sunt prinse într-un adevărat „triunghi al dragostei”, din care pare să nu existe ieşire.

„Jen este gata pentru un viitor alături de Brad”, a dezvăluit o sursă, analizând reunirea celor doi în culise şi la bufetul de la recentul teledon „Hope For Haiti Now”. Dar nu a fost primul pas spre împăcare. Amănunte considerate până mai ieri prea puţin reprezentative şi care păleau în faţa apariţiilor publice ale Angelinei Jolie, radioasă la braţul lui Pitt, sunt acum dezgropate şi reinterpretate. Aşa s-a aflat că Brad s-ar fi întâlnit cu fosta consoartă şi înaintea manifestării caritabile. „Ştia că ea îl va consola, la fel cum a făcut-o mereu când au fost împreună. Jen nu a avut niciodată o relaţie ca aceea dintre ei şi acum, că povestea cu Angie se termină în sfârşit, îl va lua înapoi”, a spus un prieten de-al vedetei.

Se pare că, o zi înainte de teledon, cei doi ar fi discutat la telefon. Aniston i-ar fi spus lui Pitt că pentru ea scânteia este încă vie, iar el ar fi recunoscut că simte acelaşi lucru. „În momentul în care el şi Angie îşi vor anunţa oficial despărţirea, ea este pregătită să încerce din nou”, a adăugat sursa. Deocamdată însă nu ştim dacă protagoniştii din „Domnul şi doamna Smith” vor face acest anunţ, pentru simplul motiv că încă nu este clar că se îndreaptă spre despărţire. Iar faptul că Brad a fost în aceeaşi clădire cu fosta lui soţie nu înseamnă că va alerga în braţele ei, abia scăpat din lanţ.

Dar şi alţi amici au întărit că „Jen este pregătită pentru un viitor alături de Brad”, iar Angelina ar cam şti acest lucru şi se simte „ca o adolescentă debusolată” văzând că relaţiile dintre actualul ei partener de viaţă şi fosta lui soţie sunt din ce în ce mai strânse. Potrivit dezvăluirilor, când cuplul Jolie-Pitt a cinat recent la New York, ea a insistat pentru un restaurant unde nici Jennifer Aniston, nici vreuna dintre prietenele ei nu ar putea să îşi facă apariţia. În plus, şi-a anulat zeci de ieşiri nocturne, chiar dacă în majoritatea cazurilor era exclus să o întâlnească pe fosta soţie a iubitului ei. „Nimeni nu a văzut-o pe Angie comportându-se aşa înainte”, a subliniat sursa.

Iar cireaşa de pe tort a fost neparticiparea la festivitatea de decernare a Globurilor de Aur, sub un pretext şubred – că Brad nu este printre nominalizaţi. De fapt, Angelina ţinea să îl vadă pe Quentin Tarantino, dar când a auzit că Aniston este printre prezentatoare, a renunţat să mai meargă şi l-a convins şi pe Pitt să renunţe. „Angie urăşte ideea de a arăta ca o perdantă în faţa lui Jen, dar acesta este preţul pe care trebuie să îl plătească”, au adăugat sursele.

Când s-a produs această schimbare? Poate în martie trecut, când Brad le-a dus în secret pe Zahara şi Shiloh să le vadă şi Jennifer Aniston. Actriţa din „Friends” ar fi fost mişcată până la lacrimi de acest gest, dar nu este greu de intuit cum a reacţionat cea pe care Pitt o numeşte „căţea”, deşi îşi petrece încă viaţa alături de ea. Din păcate, pare să existe un sâmbure de adevăr în speculaţiile potrivit cărora lucrurile merg prost în cuplul Brangelina: cei doi nu au mai fost văzuţi împreună încă din 5 ianuarie şi, deşi s-a spus că îşi pregătesc revenirea printr-un pictorial pentru Vanity Fair, se pare că zvonul a fost exagerat.

Cât despre Jennifer Aniston, ea pare singura conştientă că trebuie să evadeze din acest triunghi amoros. Şi ce credeţi că a făcut?! În loc să-l aştepte pe Brad cel cu barba căruntă să decidă pe ce drum sentimental apucă, vedeta s-a înscris la o agenţie matrimonială. Una selectă şi discretă, Kelleher International, care a mai lucrat pentru staruri. Dacă îi va găsi perechea, agenţia va primi un milion de dolari. Probabil cu condiţia ca respectivul să nu fie Brad Pitt. Pe acela îl poate găsi şi Jennifer Aniston singurică. Doar să sară Angelina Jolie din schemă!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s