Precuviosul Teoctist face sex în chilia sa cu amantul


Scarbos

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

 

Reclame

3 gânduri despre &8222;Precuviosul Teoctist face sex în chilia sa cu amantul&8221;

  1. De ce? Ispitele calugarilor sunt foarte mari. L-am vazut ocazional la Trinitas TV slujind si nu l-am remarcat niciodata dar acum ma gandesc la el mult pentru ca este aproapele meu care a gresit mult si ma vad in el pe mine care as fi putut cadea la fel , daca Dumnezeu nu ar fi atat de bun incat sa ne intareasca in ispite. Sa ne rugam pentru parintele, deoarece calugar nu este numai cel care poarta haina calugareasca ci oricine se pocaieste. Dumnezeu i-a dat o palma pentru a-l scoate din pacat si asta dovedeste ca desi a gresit Dumnezeu il iubeste mult.
    Sa ne rugam pentru fratele nostru si sa incetam sa il mai aratam cu degetul caci nu se stie cand noi sau copiii nostri pot cadea in asemenea pacate.
    Cred ca este suficienta durerea pierderii preotiei si rusinea, sa nu mai improscam si noi cu noroi.

    ESTE ADULT , ISI ASUMA

  2. Danei ,i-as propune,sa incerce sa-si inchida gura (a ei dar si/sau poate pe a altora) cit poate de repede…Desigur ca „stirea” dar ,mai ales, „imaginile” ,postate pe net,despre si cu pr Teoctist ,pot soca,dar ,oameni buni,crestinilor,va implor,fac apel la constiinta voastra: Va acuza ea cu ceva?N-aveti nimic sa va reprosati?Nu-mi doresc sa fiu in pielea lui.Nici in cea din imagini ,si nici in cea de dupa… imagini,sau stiri.Si n-as vrea sa fiu nici in pielea celui care a „facut” imaginile,si nici in pielea „vinzatorului”(i-as putea da un nume: IUDA) de imagini si/sau „stiri bomba”.Mult prea putini „arginti” a obtinut,in opinia mea.Si inca va mai incasa…Teoctist insa ,VA REVENI!Monahul TEOCTIST!Sa ne rugam!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s