Lucian Croitoru , Premier desemnat


Lucian Croitoru are 52 de ani şi este doctor în economie, titlu dobândit după ce a absolvit Facultatea de Planificare şi Cibernetică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Este considerat unul dintre copiii de suflet ai guvernatorului BNR Mugur Isărescu, în umbra căruia a crescut şi s-a format ca specialist.

În urmă cu un deceniu, Isărescu, pe atunci premier, l-a numit consilier principal al ministrului de finanţe Decebal Traian Remeş. Apoi, timp de patru ani, Croitoru a fost reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional, ocupând funcţia de consilier senior pentru directorii executivi din cadrul FMI. S-a întors în ţară şi a redevenit consilierul guvernatorului BNR.

Funcţie pe care o ocupă şi acum, chiar dacă ar fi putut ajunge chiar şi mai sus în ierarhia Băncii Naţionale. Zilele trecute, Croitoru a fost susţinut de PD-L pentru postul de viceguvernator, însă a pierdut în faţa liberalului Bogdan Olteanu.

Acum câţiva ani, Croitoru a cochetat cu posibilitatea de a-i deveni ginere guvernatorului, fiind prieten o perioadă cu Lăcrămioara Isărescu. Cei doi s-au despărţit, însă fără a afecta relaţia lui Croitoru cu Isărescu.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Lucian Croitoru , Premier desemnat&8221;

  1. Gata? S-a terminat circul ? Vaaaaii acum ma simt mai bine ! Ce bine e sa fii condus !

    Sper ca toata lumea sa fie bucuroasa acum cand pot dormi linistiti ca : ” NOI SUNTEM CONDUSI ! AVEM NEVOIE DE UN CONDUCATOR ! ”

    Ei bine, eu nu. Ma conduc singur 🙂 Ca nu-mi pune nimeni in farfurie 🙂 , da asa este

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s