Teo revine cu o nouă emisiune


Ca să vedeţi cât sunt de consecvente vedetele noastre…

Teo declara sus şi tare în urmă cu câteva săptămâni, că niciodată nu i-a plăcut televiziunea, pentru ca acum să aflăm că duduia, care pe vremuri rupea audienţele, revine pe micul ecran.

Conform CANCAN, Teo Trandafir a semnat deja cu un post de televiziune, al cărui nume refuză să-l dezvăluie. Ceea ce este cert este că va ocupa şi o funcţie de conducere şi că televiziunea în cauză nu este Antena 1.

“Nici nu confirm, nici nu infirm. Va spun doar ca de acum incolo nu o sa mai am sefi, o sa fac ce vreau si cand vreau. Momentan o sa am o emisiune saptamanala, un format care, daca prinde poate sa intre si zilnic.

Exclus! O televiziune care l-a dat afara pe Mircea Radu si intr-un singur an i-a pierdut pe cei de “Divertis” si pe Raduleasca, nu prezinta incredere. O sa aflati unde ma duc, aveti putintica rabdare pana joi la conferinta de presa pe care o vom organiza la Hilton, a declarat Teo pentru CANCAN.

Eu tot am spus că nu poa’ să stea departe de televiziune, este viaţa ei, şi uite că la prima ocazie ivită, profită din plin.

Foarte bine!

Abia aştept s-o văd din nou la teveu.

http://www.rimel.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s