Parerea mea despre Cristoiu vs Badea


>nu inteleg acesta turnura a lui Ion Cristoiu care pana mai ieri avea ce avea cu Basescu.Acum este intr-o schimbare, nu vrea sa fie brusca , dar se vede totusi ca cineva este la mijloc.

> spunea Ion Cristoiu ca el mereu a fost impotriva celor care detineau puterea. Sa inteleg ca acum Traian Basescu nu mai este cel mai puternic dintre puternici? asa s-ar explica atitudinea lui de acum.

> probabil Cristoiu s-a plictisit de viata de jurnalist, gazetar sau ce face el si acum incearca sa se joace, poate poate isi revine

>> despre Mircea Badea pot sa spun ca este lipsa de respect sa etichetezi o persoana mai trecuta prin viata decat tine, cu copilareasca porecla , cam la fel ca aia aragaz cu patru oki, asa il face el pe Ion Cristoiu „ardei umplut”.

>> se stia de mult timp despre Mircea Badea ca primeste telefoane de unde i se dicteaza ce are de facut, numai ca nu era facut public.

>> rade si el de altii dar nu se vede pe el, i-a mai ramas doar lauda de sine, care din pacate a inceput sa nu miroase a bine.

Reclame

3 gânduri despre &8222;Parerea mea despre Cristoiu vs Badea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s