Inca un candidat!?


Dupa zvonurile care circula in ultima perioada se pare ca Traian Basescu nu este singurul care isi va lansa candidatura pe la sfarsitul anului.

Lui i se alatura primarul capitalei, omul ales de bucuresteni pentru a le reprezenta comunitatea pentru cel putin patru ani, Sorin Oprescu.

Se pare ca acesta nu da doi bani pe functia care i-au oferit-o bucurestenii.Probabil considera ca este suficienta introducerea, in parcurile Carol, Herastrau, Cismigiu si Tineretului  a unor retele wireless,bineinteles puncte de accest doar nu ti-ai inchipuit ca in tot parcul, prin care bucurestenii au  acces gratuit la internet si pe langa demolarea catorva constructii ilegale si  mai nou lasa oamenii sa calce iarba.

Eu cred ca nu sunt suficiente. Ramane cu datorii mari fata de bucurestenii care i-au dat votul , multi ,putini , cat au fost ei, daca se lanseaza in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Eu sper sa se tina de cuvant si sa ramana la Capitala sa-si indeplineasca misiunea pana la sfarsit , bucurestenii nu l-au votat degeaba, demisia inseamna ignoranta bucuresteanului. Nu merita miticii sa li se dea cu flirt.

Au zis ca au ales Primarul Perfect ,  managerul de primarii, omul care le va rezolva problemele.

Eee , uite cum minunea de primar are de gand sa abordeze o noua functie pe care spera el, sa o primeasca tot de la cetateni,  refuzand astfel sa participe la revigorarea Bucurestiului si transformarea lui in ceea ce a fost , Micul Paris.

Oameni buni , parerea mea sincera este ca Oprescu nu are sanse absolut deloc, pentru ca Romania nu inseamna numai capitala Bucuresti.

Dar presupun ca isi va pune iar in functiune libidosenia din dotare, pupaturile scarboase, si populismul caracteristic.

Vrea sa fie al doilea. Nu-si doreste sa fie primul, pentru ca stie ca nu poate. Primul primar al capitalei ajuns presedinte este Traian Basescu , un alt primar tradator.

Dar Traian Basescu nu este doar tradator el este si mincinos. Ii aseamana ceva pe cei doi primari , unul actual si celalalt fost , anume Uratenia din dotare.Sper sa nu-i semene lui Traian Basescu si prin promisiunile nerespectate, doar a zis ca nu candideaza.Sper sa nu-i spunem si lui,  Oprescu Minicinosul. Spunea cineva ca tradarea incepe de la nerespectarea cuvantului dat. Cati de la noi isi respecta promisiunile?

Sunt urati rau de tot.

Unul, cel actual , adica Oprescu se zice ca ar fi homosexual, ma mir nu l-am vazut la TV cum se stramba la parada Gay de anul acesta.

Poate a stat mai retras. Poate asa ii place , mai in spate.

Nevasta nu are , si cum la noi la romani este obiceiul ca presedintele sa fie casatorit , na de unde aici? ca nu vrea el. Inca un punct in minus.

Parca prea multa importanta i se da acestui primar.

Ce competente are el care sa-l califice pentru functia de presedinte?

Nu vreau ca romanii sa mai faca greseala fatala de a-si alege presedintele , dupa libertatea si vulgaritatea limbajului.

Cred ca profesionalismul ar trebuii sa primeze in alegerea candidatului.

Eu unul m-am saturat de ale ‘escu in fruntea tarii. Mai vreau si altceva.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Inca un candidat!?&8221;

  1. Basescu ! , spune poporului cum ai tolerat politia politica in 2006-2008. idiotule!! te-ai laudat ca vei sta de vorba cu acel cetatean care nu tace din gura si de aceea ii vei distruge viata? cum ? ponegrindu-l in spania de catre animalele din sri ! fiindca nu a acceptat sa fie informator pentru animale care conduc tara in stil subjugat pentru a prinde ei hotii . Exista dovezi in postul national tv in anul 2006 de politie politica , antena 1 si tv1 spania 2006

  2. vreau sa citeasca presedintele tarii , acest mesaj sa-si aduca aminte de politie politica in anii 2006-2008 sunt foarte multe dovezi despre crimele securiste pe timpul mandatului sau . „acela care la amenintat cu distrugere de fam. de pana la neam daca nu tace din gura” un idiot de presedinte ,antena 1- 2006 iunie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s