Andreea Raicu la Antena 1 ?


Andreea Raicu, intre Prima si Antena

Conform zvonurilor care circula pe culoarele Antenei 1, numele Andreei Raicu a fost mentionat in discutiile legate de vedeta care va ocupa locul ramas vacant dupa plecarea Mihaelei Radulescu. Cu toate acestea, conducerea televiziunii Prima TV i-a repartizat Andreei una dintre cele mai importante emisiuni pe care postul le va difuza din aceasta toamna. Este vorba despre un format de import, de mare amploare, la care va lucra o echipa nume-roasa. Desi majoritatea detaliilor au fost puse la punct, Andreea nu a semnat contractul, iar cei de la Antena ar putea pro-fita de situa-tie pentru a o atrage in cur-tea lor.

Interviu Cotidianu :

Cum Megastar nu se va mai face din toamnă, Andreea Raicu pregăteşte un proiect-surpriză la Prima TV. Ne-a povestit despre iubiţii ei din tabloide, despre problemele de comunicare de care s-a lovit în Basarabia şi a recunoscut sincer ce-şi “taie” în Photoshop.

(…)

R:Acum am auzit că eşti cu cineva din Constanţa.
AR:Aia e veche. De câteva luni. În ultimele zile am fost sunată şi întrebată dacă plec la Antenă, e o altă ştire veche. Mă amuzam citind într-un ziar că eram plecată la Constanţa şi petreceam Paştele cu iubitul, în altul eram la munte, în altul cu mama, în altul în casa nouă. Nici eu nu mai ştiam unde sunt de fapt. Nu reuşeam să mă localizez.

(…)

Mai multe AICI

Andreea Raicu nu pleaca de la PrimaTV !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s