M-am saturat sa tot vad desteptii cum isi arunca cu gunoi in ei.


Toata lumea a invatat sa critice in Romania. Nimeni nu face in schimb nimic ca aceste probleme care sunt indelung dezbatute si criticate aspru sa se solutioneze. Stim doar sa aruncam vina pe altcineva..oare vrem ca problemele sa-si gaseasca rezolvarea? Se spune ca nu avem autostrazi.. dar nimeni nu face nimic concret pt ca aceasta situatie sa se deblocheze si sa se faca in sf si la noi in tara autostrazile mult visate.

Se tot vorbeste in ultimul timp de dezastrul din invatamantul romanesc, dar nimeni nu vorbeste de manelizarea populatiei care a ajuns la un procentaj ingrijorator. De ce? Pt ca asta se doreste cat mai multi oameni prosti cu atat mai bine.

Vedem bine ca din ce in ce mai multi copii nu mai sunt dati la scoala , de ce? sa-i ajute pe parinti acasa..scoala ii prosteste spun ei.

Ia sa analizam putin situatia..

Incep cu gradinita unde copii au probleme mari sa isi gaseasca un loc in gradinite..sunt suprapopulate..nimeni nu construieste altele..cele particulare sunt prea scumpe pentru puterea economica a majoritatii populatiei din tara.

Ajungem la scoala unde calitatea invatamantului lasa de dorit.. si nu pentru strunctura programei ci pentru ca profesorii au uitat cum trebuie predat.. . Nu condamn modul de a se distra a profesorilor pe la petrecerile cu studentii este un cadru restrans unde lumea se  simte bine si nu vad de ce  sa fie sanctionati pt astfel de comportamente. nu trebuie sa mai fie lasati sa posteze astfel de filmulete.

Dar bataile in scoli. profesorii injurati.. profesorii prea toleranti. profesorii obsesiv de asprii sau chiulul in masa , neprofesionalismul cadrelor didactice, notele mici pe care le obtin la concursurile de titularizare.. si multe alte probleme.. este grav ca se intampla asta.. sincer . RUSINE

Se discuta in ultima vreme despre aceaa lege care ne ingradeste dreptul la intimitate.

S-a vrut si se vrea sa se intample asta..oricat de aspru ar fi criticata aceasta lege ea va ramane asa.. poate se va si modifica in mai rau. Manipulare si detinerea controlului sunt cele mai dorite de catre puternicii lumii.

O sa aiba ce-si doresc..

Deci ce ramane de facut? Sa ne criticam intre noi si ei sa-si  faca treburile murdare in continuare..sa nu cumva sa-i deranjam.

Hai zambeste tu..poate tu poti.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s